· 

Ny webside for Norsk Bichon Frisé Klubb

Ny webside - Ny facebook side - nytt styre

Den 15. mars 2018, ble det valgt nytt styre på årsmøte i Drammen, for NBFK.  Det har bl.a. medført endringer av klubbens nettsted på web og klubbens nettsteder og formidling på sosiale plattformer.  Dessverre har det vært betydelige utfordringer ved å fortsette klubbens tidligere nettsteder.

 

NBFK har valgt å opprette nytt domene og nye plattformer i sosiale medier.  Det er på klubben's nye nettsteder, du vil finne  formidling av aktiviteter og nyheter i tiden som følger.  Webadresse til NBFK nye sosiale plattformer, finner du link til, nederst på denne websiden.  Det er disse stedene som er Norsk Bichon Frisé Klubb's offisielle nettsteder. 

Skulle noe være uklart, bare ta kontakt, så skal vi hjelpe deg!

 

Enten du er  medlem av NBFK, ønsker å bli det eller som Bichon Frisé entusiast er du hjertelig velkommen til å følge oss videre!

 

www.norskbichonfriseklubb.no 

 

Nytt styre i NBFK

Hvilke personer som er NBFK' s nye styre finner du ved å følge linken HER

Vi har alle det til felles, gleden over rasen Bichon Frisé.  Noen av oss er relativt ferske med hund, gleden er ikke mindre av den grunn og andre har hatt hund hele livet, mye hundeerfaring og kjenner rasen godt.

Alle ønsker å gjøre en "duganes" jobb for klubben og ønsker du å bidra, med smått og stort, er du velkommen til å ta kontakt.

Hjelp oss å spre Bichon-glede i landet!

Instagram

Ønsker du å dele bildene dine bruk emneknaggen #norskbichonfriseklubb

Norskbichonfriseklubb på Instagram

77489

Klippeliste

Trenger du hjelp med klipp og stell, følg linken til klippelistenNORSK BICHON FRISÉ KLUBB

  • Jorid Vea Isdahl
  • Kvalvikveien 28
  • NO-5515 Haugesund

 

47/  916 12 512 - 452 68 779